Kunstendag voor Kinderen: De dansende rode schoentjes! Concert zo 17/11 - 14u30

Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje. Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje: de vertelling van de dansende rode schoentjes… Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders natuurlijk! Tickets: 4 euro (Leden Gezinsbond krijgen 1 euro korting via spaarkaart, breng die dus zeker mee!)

Locatie

Dranouter 8950 Dikkebusstraat 234 't Folk Dranouter

Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje. Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje: de vertelling van de dansende rode schoentjes… Tijdens deze interactieve kindervoorstelling vol zang en dans maak je kennis met feeërieke sprookjesmuziek, gebracht door het fluitkwartet 4beauforte. Hierbij zullen u en de kinderen de familie van de dwarsfluit aan het werk zien.
Deze muziek tilt, samen met de unieke en sfeer scheppende prenten, het sprookje van de rode schoentjes naar een hoger niveau. Kruip samen met 4beauforte in de rode schoentjes van Karen en herontdek het verhaal van het meisje dat niet kon stoppen met dansen. Tijdens deze wonderlijke vertelling komen je eigen dansschoentjes zeker van pas, want stilzitten zal niet lukken!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

4 euro (Leden Gezinsbond krijgen 1 euro korting via spaarkaart, breng die dus zeker mee!)

Inschrijven

Tickets via de website van www.muziekcentrumdranouter.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Di Okt 22
Locatie

Oudenaarde

Do Nov 07
Locatie

roesbrugge